Snel & blanco bezorgd

 

Flexibiliteit naar onze klanten vinden we heel belangrijk, ook in de verzending.

Wij laten daarom jou de keus hoe je je drukwerk laat verzenden: via PostNL of DHL.

 

Bij PostNL en DHL heb je verschillende bezorgopties:

 

PostNL

✔ voor 10.00 uur

✔ voor 12.00 uur

✔ voor 17.00 uur

 

DHL

✔ voor 11.00 uur

 

Naast verzending is het mogelijk om je drukwerk op een afhaallocatie of bij onze productielocatie in Duiven af te halen (vinden we gezellig)!

 

Al het drukwerk wordt BLANCO - zonder enige reclame – verzonden.

 

Levertijden

De levertijden van je product vind je na het configureren van een product. We bieden voor de meeste producten verschillende levertijden:

✔ budget

✔ normaal

✔ spoed

✔ superspoed (next day delivery)

Let op: getoonde leverdata zijn altijd indicatief: we leveren bijna altijd op de aangegeven datum, maar er kan sprake zijn van omstandigheden, waardoor we die datum toch niet halen. Houd daarom altijd rekening met een vertraging bij je planning. Printselect is meestal niet aansprakelijk voor de gevolgen van een te late levering.

 

Wil je dat wij je drukwerk sneller leveren dan normaal, dan rekenen wij een toeslag. Het product wordt dan namelijk minder efficiënt dan gebruikelijk geproduceerd. Andersom geldt ook: bij langere levertijden ligt de efficiency hoger en is ons tarief nog scherper.

 

Je bestelling volgen

Zodra je order verzonden is ontvang je een Track & Trace-code. Deze link wordt rond middernacht zichtbaar, hierop kun je soms direct zien binnen welk tijdvak je order geleverd wordt.

 

Transport

Onze levertijden houden rekening met "overnight"-levering door onze transporteurs: als we het drukwerk op ‘dag één’ op tijd aanbieden, wordt het op ‘dag twee’ door de transporteur afgeleverd bij de klant. Helaas kan het voorkomen dat de transporteur – om welke reden dan ook – niet aan deze planning kan voldoen; hoewel deze vertraging meer uitzondering dan regel is, doe je er als klant goed aan een mogelijke vertraging wel in je planning mee te nemen. Printselect kan namelijk geen aansprakelijkheid erkennen voor vertragingen in het transport.

 

Bestelling afhalen

Jouw drukwerk produceren wij zelf op onze locatie in Duiven. Kies je ervoor om je bestelling op te halen? Dit is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 18:00 uur aan de Geograaf 38 in Duiven. We zijn trouwens prima bereikbaar via de A12.

 

Vragen over verzending

Heb je vragen? Mail of bel 026 3696360. Je krijgt op werkdagen altijd binnen 4 uur antwoord. We helpen je graag!