Resellerprogramma

PrintSelect.nl werkt graag samen met resellers: professionals die verstand van zaken hebben en bestellen zonder dat er een contactmoment aan te pas hoeft te komen. Hierdoor kan PrintSelect.nl orders produceren zonder tussentijdse stagnatie van het proces. Dit zien wij als producent natuurlijk graag en daarom bieden we jou als reseller veel meerwaarde. Niet alleen in flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en kwaliteit, maar ook in ons scherpe aanbod.

 

Korting voor resellers

Voor resellers hebben wij een extra aantrekkelijk kortingsmodel. Dit kan ook voor jouw klant de doorslag geven om het drukwerk bij jou te bestellen.


Hoe bepalen wij je korting?               

Samen bepalen we in welke kortingsgroep je valt. Jij geeft aan welke omzet je verwacht te maken. Na drie maanden evalueren we deze en plaatsen we je definitief in de kortingsgroep. Mocht je omzet op jaarbasis verder doorgroeien, dan bespreken we dit en is het mogelijk dat je in een andere categorie terechtkomt.
Let op: onze resellerkortingen zijn alleen van toepassing op orders die via de webshop van www.printselect.nl zijn besteld.

 

Spelregels               

PrintSelect.nl behoudt zich het recht voor om resellers uit te sluiten, wanneer deze niet aan de verplichtingen voldoen.

 

Heb je vragen of wil je eens vrijblijvend in gesprek? We komen graag met je in contact! Bel 026 3696360 of stuur een mail