Wij heten nu DrukwerkMAX!

De afgelopen periode zijn de activiteiten van PrintSelect en DrukwerkMAX achter de schermen steeds meer samengekomen. Dezelfde mensen, processen en machines worden ondertussen ingezet om voor u het beste drukwerk tegen een scherpe prijs te realiseren. Veel van onze klanten bestellen niet alleen via de website, maar weten DrukwerkMAX ook te vinden voor maatwerkproducten uit onze eigen drukkerij.

 

Om het morgen nog beter te kunnen doen dan vandaag willen we graag al onze tijd en energie richten op één platform. Zo kunnen we onze klanten het beste van dienst zijn en sneller nieuwe functionaliteiten ontwikkelen.

Om die reden is printselect.nl vanaf 1 oktober 2021 overgegaan naar ons andere platform: drukwerkmax.nl.

 

Wat betekent dit voor u?

De overgang betekent dat nieuwe bestellingen vanaf uiterlijk 1 oktober lopen via de website van DrukwerkMAX. Een website met een net andere look and feel, maar met dezelfde medewerkers om u te woord te staan. We beseffen dat dit mogelijk even wennen is, maar uiteraard werken we er hard aan om u daarbij te helpen.

 

Daarnaast heeft DrukwerkMAX een groeiend assortiment. Toch het idee dat u iets mist? Laat het ons weten zodat we hieraan kunnen werken.

 

Extra voordelen

> Bestelt u hetzelfde product vaker? Dan kunt u op drukwerkmax.nl gebruik maken van de herhaalorder. Met een druk op de knop is dezelfde order zó weer besteld. Dit bespaart tijd en zorgt voor extra gemak.

> Uw drukwerk direct naar uw klant laten versturen? DrukwerkMAX verstuurt voor wederverkopers al het drukwerk standaard in blanco dozen met vermelding van een neutrale afzender.

 

Wij kunnen daarbij uw bedrijfsnaam als afzender op de verzendlabel van de vervoerder vermelden.

 

Kortom, de vertrouwde service en kwaliteit van PrintSelect, in een nieuw verbeterd jasje.