Waarom een spandoek voor mijn evenement?

Organiseer jij een bedrijfsevent of sponsor je een bestaand evenement? Dan wil je natuurlijk opvallen met je merk. Dé manier om dit te bereiken is met een good old spandoek. Dit communicatiemiddel heeft aan effectiviteit nog altijd niets ingeboet en valt met het juiste drukwerk bovendien op door een zeer moderne uitstraling.

Waarom kiezen voor een spandoek?

Op een evenement zijn er verschillende manieren om onder de aandacht te komen bij je doelgroep. Dit kan met een variëteit aan marketingmiddelen zoals folders, visitekaartjes of het uitdelen van gratis bedrijfsmagazines. Hoewel deze communicatieuitingen ideaal zijn om gedurende langere tijd top of mind te blijven bij de doelgroep, springen ze niet zo in het oog als een spandoek.

Een spandoek torent op een event boven alles en iedereen uit en is – als je het op de juiste positie ophangt – vanuit vele hoeken zichtbaar. Nemen mensen je merk niet bewust waar, dan doen ze het wel onbewust. Dit maakt het spandoek een uitstekende instrument voor branding en de manier bij uitstek om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

Welk type spandoek moet ik kiezen?

Spandoeken zijn er in vele soorten en maten. Het is daarom zaak om te kiezen voor een variant die aansluit op jouw doelstellingen én de huisstijl van je organisatie. Bij PrintSelect bieden we daarom ruime keuze op het gebied van aspecten als formaat, gewicht en materiaal. Met formaatopties van 50 cm tot 5000 cm bij 50 cm tot 500 cm ben je altijd verzekerd van een optimale zichtbaarheid.

De materiaalkeuze die wij bieden is al even divers: van voordelig PVC-doek tot een professionele blockout en van een stijlvol vlaggendoek tot winddoorlatend mesh. Kies uit gewichten van 110 grams, 270 grams, 400 grams, 510 grams en 610 grams voor de ultieme combinatie tussen betaalbaarheid en een kwalitatief hoogwaardige uitstraling.

Hoe kan ik mijn spandoek laten bedrukken?

Het bedrukken van een spandoek is een vak apart. Je besteed dit daarom het beste uit aan een professionele partij zoals PrintSelect. Wij kunnen je spandoek in de hoogste kwaliteit en in Full Color zowel eenzijdig als tweezijdig bedrukken. Bijkomend voordeel is dat we jou spandoek ook op alle andere vlakken helemaal in orde maken.

Zo kies je bijvoorbeeld niet alleen zelf het materiaal, formaat en gewicht, maar ook de afwerking die je wenst. PrintSelect kan je spandoek onder meer rondom schoonsnijden, omzoomen en ringen op de hoek (of om de 30 cm of 50 cm) en een tunnelzoom aanbrengen aan de boven- en onderkant of rechter- en linkerzijde. Bekijk hier alle opties voor onze spandoeken en bestel direct!