Persoonlijke service

 

Onze service is niet die van dertien-in-een-dozijn. Wij zijn er écht voor je, en we zijn dol op je! Dit maken we waar door een extra stap te doen!

 

Je herkent onze service door:

 

✔ Kennis van zaken

Elke medewerker van PrintSelect.nl heeft verstand van drukwerk. We staan niet gauw met onze mond vol tanden bij technische vragen of maatwerk. Weten we iets niet, dan zoeken we het voor je uit.

 

✔ Extra inzet

Je kunt erop rekenen, dat wij er alles aan doen om je tot in de puntjes te helpen. Dit betekent ook dat we met je meedenken en oplossingsgericht werken, bijvoorbeeld als je een strakke deadline hebt.

 

✔ Volledige regie

Doordat het productieproces op één locatie plaatsvindt, houden wij alle schakels in eigen beheer. Wel zo efficiënt, en dat merk je in het eindresultaat en de prijs.

 

✔ Maatwerk

Niets is ons te gek. Staat jouw product niet op de site, twijfel je of het mogelijk is om het te maken? Mail of bel ons, wij gaan de uitdaging graag aan! Uiteraard met een scherpe prijsstelling en een hoogwaardige afwerking.

 

✔ Transparantie

We zijn open en eerlijk. Zowel op kantoor als op onze productielocatie. Kom gerust eens spontaan langs in Duiven. De koffie staat klaar!

 

✔ Professionele klachtenafhandeling

Ben je ondanks al onze inspanningen niet helemaal tevreden, dan doen wij ons uiterste best om dit te veranderen. 

 

 

Probeer het eens uit: bestel nu jouw drukwerk of vraag een offerte aan.