Eigen productie

 

Bijzonder in drukwerkland: wij produceren alles op één locatie. Daardoor zijn de lijnen kort en houden we van A-tot-Z volledige controle over je bestelling. Dagelijks werken er ongeveer veertig medewerkers aan jouw drukwerk. Van orderverwerking en controle van je bestanden door onze dtp-afdeling tot de productie en het inpakken van je order: alles wordt onder één dak voor je geregeld.

 

Wil je onze drukkerij bezoeken? Maak gerust een afspraak via onze contactpagina.

 

Bestelling op maat

Staat je product niet op onze site? Is het afwijkend qua vorm, inhoud of opmaak? Wil je een extra vouw, iets bundelen of een extra boorgat? Niets is ons te gek! Vraag vrijblijvend je offerte aan, dan doen wij je een passend voorstel.

 

Gratis monsterbox

Je hebt bij PrintSelect.nl de keus uit een gigantisch aanbod materiaal. Dit maakt het soms lastig om te kiezen. Vraag daarom onze gratis monsterbox aan en zie en voel welke papiersoort je het meest aanspreekt. Natuurlijk adviseren onze medewerkers je ook graag over de best passende papiersoort bij jouw idee.

 

Eigen productie = strakke regie

Door onze eigen productielocatie houden wij de regie en produceren wij je bestelling snel, goed en efficiënt. Voor digitaal drukwerk gebruiken wij de machines van hoogstaande kwaliteit. Dit geeft de allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding voor kleine oplages. Bij offset hebben wij slechts tien vellen “inschiet” nodig om het drukwerk op kleur te krijgen, hiermee realiseren we een enorme reductie in kosten. Dit merk je ook in de scherpe prijsstelling. Grootformaat, fotopapier, mild solvent ultra inkt? We hebben de nieuwste machines en kwaliteitshalffabricaten in huis, zodat je bestelling optimaal door ons wordt gerealiseerd.

 

Afwerking op maat

Een secure afwerking maakt het verschil. Snijden, lamineren, rillen, vouwen of nieten? Bij PrintSelect.nl is alles mogelijk. We zien het als een uitdaging om je product perfect af te leveren. Ook produceren en afwerken op grootformaat is ons op het lijf geschreven.

  

Flexibiliteit door eigen voorraad

Naast de productie is tevens het magazijn gevestigd op onze locatie in Duiven. Hierdoor zijn alle producten binnen zeer korte termijn leverbaar. Geen probleem dus als je met spoed (on)bedrukte enveloppen, stoepborden, kliklijsten of rollup banners nodig hebt. We zijn je graag goed en snel van dienst.

 

Benieuwd naar onze skills? Kom gerust langs in Duiven of informeer bij onze specialisten naar de mogelijkheden: 026 3696360.